Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου πέρασε από την έδρα του συλλόγου των νοτίων προαστίων 95-88 μένοντας κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα play off του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου ταξίδεψε στο Λαύριο με σκοπό να πάρει μια νίκη που θα την έφερνε πιο κοντά στα play off της Basket League. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο με 21-18, έχοντας σε καλή κατάσταση Μπιουκάναν και τον Καμπερίδη.

Στην δεύτερη περίοδο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με το σκορ να ανεβαίνει σε πολύ υψηλά επίπεδα και το Λαύριο να κάνει ότι μπορεί για να ρίξει σε πόντους τους μέσα από την άμυνα, αλλά εκεί ήταν ο Μακ, που με κρίσιμα καλάθια κρατούσε την Καρδίτσα σε θέση οδηγού στο ημίχρονο, κάνοντας το σκορ 49-42.

Στην επανέναρξη οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες απαντήσεις και έφτασαν την διαφορά στο -5 με 66-61, αναγκάζοντας τον Παπανικολόπουλου να καλέσει time out, για να συγκεντρώσει τους παίκτες του. Το σύνολο του Κώστα Μέξα έκανε τα πάντα για να παραμείνει κοντά στο σκορ, κάνοντας ένα μικρό σερί και αλλάζοντας το σκορ, με τους Καστανέδα και Μουράτο να είναι αυτοί που έδωσαν ανάσες στους γηπεδούχους. Το σκορ της περιόδου έκλεισε στο 70-66 υπέρ των φιλοξενούμενων, με την διαφορά να πέφτει αισθητά.

Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι έκαναν σωστές επιλογές και εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις κακές αμυντικές επιστροφές των παικτών του Λαυρίου, παίρνοντας την νίκη με 95-88 και να ισοφαρίζει στις νίκες τους γηπεδούχους που έχουν και οι δυο τον ίδιο στόχο για την συνέχεια, που είναι η είσοδος στα play off της Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 42-49, 68-70, 95-88

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΘρίαμβος Ιμάμογλου – Πανωλεθρία Ερντογάν
Επόμενο άρθροΣε τέσσερα λεπτά τελείωσε την δουλειά ο Άρης