Στην πανέμορφη Λα Βέλα, την πρωτεύουσα της Ανδόρας, βρίσκεται η Εθνική Γυναικών, που πραγματοποίησε και την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα με την ομάδα του πριγκιπάτου των Πυρηναίων, την Τρίτη (09/04), στο Estadi National (20:00).

Καλύτερα είναι η Σοφία Κόγγουλη, που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από πρόβλημα στον προσαγωγό αλλά συμμετείχε κανονικά. Η “υπαρχηγός” της Εθνικής δείχνει πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Όλες οι υπόλοιπες παίκτριες έλαβαν μέρος στην προπόνηση στο γήπεδο της Μασάνα.

Η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (8/4) θα πραγματοποιηθεί στο Estadi Nacional, το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Ανδόρα. Την Εθνική υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, όπου μετέβη με πτήση τσάρτερ απευθείας από το Ηράκλειο (στη συνέχεια μετέβη οδικώς στην Ανδόρα) η γραμματέας του ελληνικού προξενείου στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, κυρία Ροδάνθη Τζορτζάκη.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣάκης Τανιμανίδης: «Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε ξανά το World Party με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο 1ος κύκλος έκλεισε απότομα»
Επόμενο άρθροΆντζελα Δημητρίου: Πότε θα γίνει η βάφτιση της εγγονής της – Θα πάρει τελικά το όνομα της γιαγιάς της;