Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επικράτησε εκτός έδρας της Μαρσέιγ με 2-0, ενώ είχε από το πρώτο μέρος αριθμητικό μειονέκτημα καθώς ο Μπεράλντο είχε αποβληθεί από το πρώτο μέρος. 

Η ξέφρενη πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον τίτλο της Ligue 1 συνεχίζεται. Αν και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 40ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Μπεράλντο, αυτό δεν την εμπόδισε να περάσει νικηφόρα από το “Βελοντρόμ” με 2-0 επί της Μαρσέιγ και να εκτοξεύσει τη διαφορά από την 2η Μπρεστ στο +12, επτά αγωνιστικές (27η) πριν από το φινάλε της σεζόν!

Να σημειωθεί ότι στο 58′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Βερετού,  αλλά μετά την χρήση του VAR το γκολ δεν μέτρησε (διαπιστώθηκε ότι υπήρξε οφσάιντ).  Τα πάντα τελείωσαν στο 85′  με το δεύτερο γκολ των «πρωτευουσιάνων»,  που προήλθε από τη συνεργασία των Ασένσιο (ασίστ) και Ράμος (σκόρερ), οι οποίοι είχαν περάσει αλλαγή στο ίδιο λεπτό στο β΄ ημίχρονο (64′ ).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπεθ, Γκαρθία, Εμπεμπά (51′ Ζιγκό), Μπαρλέντιω (73′ Ουναχί), Μερλέν, Κοντόγκμπια (61′ Γκέιγ), Βερετού, Αρίτ, Ενρίκε, Εντιαγέ (61′ Ρεμί Μουμπανιά), Ομπαμεγιάνγκ

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Περέιρα, Μπεράλντο, Ερντάνες, Ζαΐρ-Εμερί (77′ Σκρίνιαρ), Βιτίνια, Ρουίζ, (65′ Ουγκάρτε) Ντεμπελέ (64′ Ασένσιο), Κόλο Μουανί (47′ Λι), Εμπαπέ (64′ Ράμος)

Aναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Λιλ – Λανς 2-1

Σάββατο 30 Μαρτίου

Μετς – Μονακό 2-5
Λυών – Ρεμς 1-1

Κυριακή 31 Μαρτίου

Λοριάν – Μπρεστ 0-1
Νις – Ναντ 1-2
Κλερμόν – Τουλούζ 0-3
Χάβρη – Μονπελιέ 0-2
Στρασβούργο – Ρεν 2-0
Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓαλλία: Δεν καταλαβαίνει ούτε από αποβολές η Παρί, 2-0 τη Μαρσέιγ
Επόμενο άρθροΟι φινλανδικές αρχές ερευνούν μια έντονη οσμή στην περιοχή του Ελσίνκι