Μετά τα Χανιά και το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της τετραήμερης περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί σήμερα Σάββατο (6/4) για περιοδεία στο Ηράκλειο. Στις 11:00 το πρωί θα παραβρεθεί σε σύσκεψη με φορείς στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Σε αυτή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, της ΟΕΒΕΝΗ, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων, του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων, της ΜΙΝΩΑ Ενεργειακή Κοινότητα, του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδος «Η Ελπίδα», και εκπρόσωποι εργαζομένων του ΕΚΗ και της ΑΔΕΔΥ. Αμέσως μετά ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ θα βρεθεί στο Φράγμα Φανερωμένης και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη. Στις 8 το βράδυ ο Στεφανος Κασσελάκης θα έχει ομιλία στην πλατεία του δημαρχείου. Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ θα συνεχιστεί με επισκέψεις σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟλική έκλειψη ηλίου τη Δευτέρα 8 Απριλίου – Πού θα γίνει ορατή
Επόμενο άρθροΟ Δώνης ανακοίνωσε ότι φεύγει από την Αλ Γουέχντα