Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους όπου ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα την πρώην σύντροφό του με μαχαίρι σχεδόν έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

To πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό ενώ επιπλέον είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Χθες επιστρέφοντας από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της φάνηκε πως είδε πρώην σύντροφό της να την περιμένει γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν. Στη συνέχεια, η γυναίκα βγήκε από το τμήμα και κάλεσε το 100 και, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, ο δράστης, ο οποίος είχε μεταβεί στο σημείο με μηχανή, της επιτέθηκε και τη δολοφόνησε, ενώ στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουσαν τις φωνές της άτυχης κοπέλας την ώρα που την μαχαίρωσε ο δράστης.

Ο δράστης φέρεται να της είχε στήσει καρτέρι σε κοντινή απόσταση και όταν βρήκε την ευκαιρία της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”.

Για το περιστατικό διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να εξεταστούν τυχόν λάθη και παραλείψεις στο χειρισμό του. Είναι κομβικό να διαπιστωθεί αν η αξιωματικός υπηρεσίας κάλεσε και η ίδια το 100 για να δει αν υπάρχει διαθέσιμο περιπολικό.

Βίντεο λίγα λεπτά μετά από τη δολοφονία της γυναίκας

Το χρονικό της φρικτής δολοφονίας

Όλα έγιναν στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου είχε πάει η 28χρονη για να καταγγέλλει τον πρώην φίλο της καθώς τον είδε έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις βγήκε, όμως, από το Α.Τ., λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρεται: «Εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈτοιμος για νέο ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Επόμενο άρθροΟ Παυλίδης «έπιασε» τον Εμπαπέ στην 2η θέση τον σκόρερ