Η 29η Απριλίου – η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish παγκοσμίως και η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της 1ης ευχής, του Chris που, 44 χρόνια πριν, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα. Ο Chris αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ). Η μέρα αυτή, κάθε χρόνο, γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερο και φαντασμαγορικό τρόπο.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανήμερα της 29ης Απριλίου, με ώρα συγκέντρωσης 20:15, διοργανώνει τον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο, Walk for Wishes 2024, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη… και όχι μόνο! Φέτος, με πρωτοβουλία οικογενειών παιδιών ευχής ο περίπατος θα διεξαχθεί και σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Oι περίπατοι θα είναι βραδινοί ώστε να φωτίσουμε τον ελληνικό ουρανό, από άκρη σε άκρη, στο μπλε χρώμα του Make-A-Wish με ειδικά φαναράκια και φωταγωγήσεις, ενώ τις πορείες θα οδηγήσουν παιδιά ευχής και οι οικογένειές τους. Με τους συμβολικούς αυτούς περίπατους θα τιμήσουμε τα παιδιά ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγιναν καλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν, αλλά και τη μνήμη εκείνων που φώτισαν το δρόμο μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περίπατοι θα διεξαχθούν με τη συνεργασία ή και την Αιγίδα των Δήμων (δείτε παρακάτω αναλυτικά) που θα φωταγωγήσουν μνημεία ή σημεία ορόσημο των πόλεων και θα σηματοδοτήσουν τους τερματισμούς των διαδρομών, ενώ θα αναμεταδίδεται μέσω του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 η εξέλιξη των περιπάτων από κάθε πόλη!

Φυσικά, δεν θα λείψουν και οι καθιερωμένες φωταγωγήσεις και από άλλους Δήμους, σε μία συμβολική κίνηση υποστήριξης του εορτασμού της σημαντικής αυτής εορτής.

Οι συμμετοχές είναι δωρεάν, ενώ προτρέπουμε όσους το επιθυμούν να προμηθευτούν το ειδικό kit από το www.makeawish-eshop.gr, ένα ειδικό φαναράκι με ρεσό μπαταρίας, και να το κρατούν κατά τη διάρκεια του περίπατου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπατοι θα διεξαχθούν στις παρακάτω πόλεις ενώ σταδιακά θα ενημερώνεστε για τα σημεία συνάντησης στο www.makeawish.gr:

  1. Αθήνα: υπό την Αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων
  2. Θεσσαλονίκη: υπό την Αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης
  3. Καβάλα
  4. Δράμα
  5. Νάουσα
  6. Πτολεμαϊδα
  7. Τρίκαλα
  8. Βόλος
  9. Λάρισα
  10. Ιωάννινα
  11. Κέρκυρα
  12. Αίγιο
  13. Ηράκλειο (Κρήτη)
  14. Χανιά
  15. Άνδρος

Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΥΘΜΟΣ 94.9. Χορηγός σε είδος: Event Plus. Με την πολύτιμη Υποστήριξη: Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και των Δήμων ανά την Ελλάδα

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝέο ρεκόρ για τον χρυσό – Πάνω και από τα 2.350 δολάρια
Επόμενο άρθροΠακετά “τετραετίας” στην Σίτι – www.ertsports.gr