Στη μία το μεσημέρι ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, θα μπει στο γραφείο της 25ης ανακρίτριας για να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί δολοφόνησε την άτυχη πρώην σύντροφό του μπροστά από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μία ανάσα από το φυλάκιο.

Η στάση του προκάλεσε την οργή των συγγενών της 28χρονης από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του καθώς επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα από τις πρώτες κιόλας ώρες της σύλληψής του, ζήτησε να μεταφερθεί σε εφημερεύον ψυχιατρικό νοσοκομείο και όχι σε γενικό -με δεδομένο ότι είχε αυτοτραυματιστεί- υποστηρίζοντας ότι έχει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως. Το ιστορικό του δείχνει ότι έχει νοσηλευθεί άλλες δύο φορές για χρήση τοξικών ουσιών χωρίς να αντιμετωπίζει σύμφωνα με πληροφορίες ψυχιατρικό θέμα.

Η συμπεριφορά του αμέσως μετά το άγριο έγκλημα δείχνει ότι καταλαβαίνει πως πρέπει να κινηθεί και να «πατήσει» πάνω σε ιατρικά θέματα. Δείχνει απόλυτο σχεδιασμό για τι έπρεπε να πει.

Οι γιατροί όμως στο Δαφνί του έδωσαν εξιτήριο το μεσημέρι της Τετάρτης αναφέροντας ότι δεν χρειάζεται να νοσηλευθεί άλλο στο νοσοκομειακό ίδρυμα καθώς είναι καλά. Μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και από εκεί θα πάει σήμερα στην Ανακρίτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιβάλλον του ισχυρίζεται ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει. Όμως ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο έδειχνε την εμμονή του με την Κυριακή.

Μία εμμονή που έδειχνε ότι θεωρούσε την κοπέλα «κτήμα» του. ’Ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τους γιατρούς και δεν δημιούργησε κάποιο επεισόδιο.

Το ερώτημα είναι αν θα παίξει το ίδιο θέατρο και στην ανακρίτρια. Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας είναι οργισμένοι καθώς επιμένουν ότι τα είχε… τετρακόσια.

Το σίγουρο είναι ότι οι συνήγοροί του θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι η Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θα διορίσει ψυχίατρο πραγματογνώμονα προκειμένου να τον εξετάσει και να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα που θα καθορίσει και την ποινική του μεταχείριση.

Προμελετημένο έγκλημα

Ο 39χρονος -όπως δείχνουν τα στοιχεία- το βράδυ της Δευτέρας είχε αποφασίσει να δολοφονήσει την άτυχη Κυριακή. Το γεγονός και μόνο ότι κρατούσε μαχαίρι και την παρακολουθούσε από το σπίτι της μέχρι και το αστυνομικό τμήμα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το είχε σχεδιάσει.

Η Κυριακή διαισθανόμενη τον κίνδυνο και γνωρίζοντας προφανώς ότι μπορεί να της κάνει κακό πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει προστασία. Δεν την βρήκε. Την περίμενε και την μαχαίρωσε πέντε φορές. Δεν τον σταμάτησε τίποτα. Ούτε ότι βρισκόταν έξω από αστυνομικό τμήμα, ούτε ότι ο φίλος της βρισκόταν ακριβώς δίπλα της.

Οι συγγενείς της Κυριακής θέλουν απαντήσεις. Αυτό που δεν θα δεχτούν σε μία περίπτωση -όπως αποκαλύπτουν στη Ζούγκλα- είναι να τον δουν να επικαλείται μειωμένο καταλογισμό.

Στις 12 το μεσημέρι θα της πουν το τελευταίο αντίο …ντυμένη νύφη… στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣπανούλης: «Ανώτερη η Βόννη, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά»
Επόμενο άρθροΗ κατάληψη κοινόχρηστων χώρων που παρεμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία πολιτών και παραβιάζει το Σύνταγμα