Η Άρσεναλ είναι σε τρομερή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες και θα επιχειρήσει να το επιβεβαιώσει και το βράδυ της Τρίτης (9/4, 22:00) απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League.

Η Άρσεναλ επέστρεψε στο Champions League φέτος, φτάνοντας στον πρώτο της προημιτελικό μετά τη σεζόν 2009-10, ενώ διεκδικεί και τον τίτλο της Premier League, όντας για πολλούς το φαβορί στο ζευγάρι, απ’ το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος για έναν εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Ρεάλ Μαδρίτης, που διασταυρώνουν την ίδια ώρα τα δικά τους «ξίφη».

Απέναντί της η Άρσεναλ εκτός από την Μπάγερν έχει και τον Χάρι Κέιν, ο οποίος ως παίκτης της Τότεναμ, είχε σημειώσει ρεκόρ με 14 γκολ σε 19 ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου.

«Όταν κοιτάζεις τους αριθμούς του τα τελευταία 10 χρόνια είναι απίστευτοι», δήλωσε ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. «Μπορεί να σκοράρει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Έχει τα τελειώματα και τους παίκτες γύρω του για να πάρει αυτές τις ευκαιρίες… Αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Είναι και οι υπόλοιποι 10 της Μπάγερν.

Γνωρίζουμε την ατομική ποιότητα και τα χαρακτηριστικά αυτών των παικτών, και του Κέιν ιδιαίτερα και πρέπει να προσπαθήσουμε ομαδικά να τους μπλοκάρουμε».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΙσημερινός: Ο πρώην αντιπρόεδρος διακομίστηκε από τη φυλακή σε νοσοκομείο
Επόμενο άρθροΈνας 27χρονος νεκρός και μια 22χρονη σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο