Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής ανοίγει στην “Μπάι Αρένα” απόψε (23/2, 21:30), εκεί όπου η πρωτοπόρος και αήττητη Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Μάιντς.

Οι “ασπιρίνες” συνεχίζουν την προέλαση για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία τους. H ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο συμπλήρωσε 32 επίσημα παιχνίδια αήττητη (28-4-0) στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα τη βρήκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με περισσότερο “αέρα” οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν προχωράει με κεκτημένη ταχύτητα και αυτοπεποίθηση, ξέρει ότι μόνο από την ίδια θα εξαρτηθεί το πότε θα στεφθεί πρωταθλήτρια και είναι μέσα σε Κύπελλο και Europa League. Όχι και άσχημα. Η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο σαρώνει και εφόσον νικήσει απόψε (23/2, 21:30) τη Μάιντς, καταρρίπτει το ρεκόρ των 32 επίσημων αήττητων παιχνιδιών της Μπάγερν Μονάχου από τον Δεκέμβριο του 2019 ως τον Σεπτέμβριο του 2020.

Από την άλλη, η ομάδα του Μπο Χένρικσεν τερμάτισε το σερί έντεκα παιχνιδιών δίχως νίκη που τη… βάραινε στο πρωτάθλημα και το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής την βρήκε στην 17η θέση της βαθμολογίας, σε μικρότερη απόσταση ενός βαθμού πίσω από την 16η Κολωνία και τη θέση που οδηγήσει στα παιχνίδια διαβάθμισης για την παραμονή. Βέβαια το έργο της Μάιντς στην “Μπάι Αρένα” μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο και αήττητη Μπάγερ Λεβερκούζεν, που μοιάζει ασταμάτητη.

Δείτε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 

21:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάιντς

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 

16:30 Βέρντερ Βρέμης – Ντάρμσταντ
16:30 Γκλάντμπαχ – Μπόχουμ
16:30 Ουνιόν Βερολίνου – Χάιντενχαϊμ
16:30 Στουτγκάρδη – Κολωνία
19:30 Μπάγερν Μονάχου – Λειψία

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ
18:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ
20:30 Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈως το 2026 Ομοσπονδιακός της Ισπανίας ο Ντε Λα Φουέντε
Επόμενο άρθροΆντζελα Δημητρίου: Στην εκκλησία χέρι χέρι με την κόρη της για την κηδεία της μητέρας της