Η ομάδα του Ποστέκογλου ήταν πίσω στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά βρήκε τα αποθέματα για να γυρίσει το ματς με αντίπαλο την Λούτον και επανέλθει σε τροχιά Champions League.

Μπόρνμουθ-Έβερτον 2-1

Η Μπόρνμουθ επικράτησε της Έβερτον με σκορ 2-1, με τον Σολάνκε να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση για τους γηπεδούχους. Ο Ντάις ανακάτεψε πολλές φορές την τράπουλα, με σκοπό οι φιλοξενούμενοι να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να ισοφαρίσουν το σκορ. Η ισοφάριση ήρθε με τον Μπέτο στο 88′ αποδίδοντας ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, λόγω της πίεσης των φιλοξενούμενων, αλλά η Μπόρνμουθ ξαναπήρε το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Κόουλμαν. Αυτή η ήττα αναγκάζει την ομάδα από το Λίβερπουλ να ψάξει βαθμούς για παραμείνει στην κατηγορία, μετά και την αφαίρεση των 10 βαθμών λόγω της ποινής από την Premier League.

 

Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Το ισόπαλο σκορ με 1-1 έκανε ακόμα πιο δύσκολη την θέση της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Ματετά έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους αναγκάζοντας την ομάδα του Εσπίριτο Σάντο Νούνο να ρισκάρει. Ο Γουντ στο δεύτερο μέρος έκανε το 1-1 που κράτησε την ομάδα του στο κυνήγι της παραμονής.

 

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 3-3

Η Σέφιλντ πήγε να πετύχει επική νίκη κόντρα στη Φούλαμ, αλλά έμεινε με την πικρή γεύση στο στόμα, καθώς ισοφαρίστηκε δυο φορές. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος, με τις “λεπίδες” να σκοράρουν με τον Ντίαζ στο 58′, με τους “χωριάτες” να έχουν την πρώτη απάντηση με τον Παλίνια. Η Σέφιλντ σκόραρε δυο φορές ακόμα, μια με τον ΜακΜπέρνι και ξανά με τον Ντίαζ για να δώσει σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Αλλά τίποτα δεν είχε κριθεί για την Φούλαμ, καθώς ο Ρέιντ μείωσε στο 85′ και στην συνέχεια ο Ροντρίγκο Μουνίθ να κάνει το τελικό 3-3 για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

 

Τότεναμ-Λούτον 2-1

Τα “σπιρούνια” αιφνιδιάστηκαν από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Τσονγκ σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό. Η ομάδα του Ποστέκογλου πήγε με το εις βάρος της σκορ στο ημίχρονο, αλλά όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Ο Κομπαρέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στην συνέχεια ο Σον έδωσε την νίκη την Τότεναμ με τον τελικό 2-1 να είναι απολύτως πιστικό βάση της εικόνας των γηπεδούχων.

 

Τσέλσι-Μπέρνλι 2-2

Η Τσέλσι φιλοξένησε την Μπέρνλι με  τους “μπλε” να παίρνουν το προβάδισμα στο 44′ με το πέναλτι του Πάλμερ και τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ασινιόν. Η Μπέρνλι στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε με τον Κιούλεν στο 47′ και έφερε την ισορροπία στην αναμέτρηση, με την ομάδα του Ποτσετίνο να ψάχνει το γκολ που θα την έβαζε και πάλι σε ρόλο οδηγού. Το βρήκε και πάλι με τον Πάλμερ στο 78′ αλλά οι φιλοξενούμενοι με τον Ο ‘Σέι να φέρνει εκ νέου την ισοπαλία στο προσκήνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Μαρτίου
Νιούκαστλ– Γουέστ Χαμ 4-3
Μπόρνμουθ– Έβερτον 2-1
Τσέλσι- Μπέρνλι 1-1
Νότιγχαμ Φόρεστ- Κρίσταλ Πάλας 1-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- Φούλαμ 3-3
Τότεναμ- Λούτον 2-2
19:30 Άστον Βίλα- Γούλβς
22:00 Μπρέντφορντ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κυριακή 31 Μαρτίου
16:00 Λίβερπουλ- Μπράιτον
18:30 Μάντσεστερ Σίτι- Άρσεναλ

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Επιστροφή Γεντβάι μετά από 40 μέρες
Επόμενο άρθροΕργατικό δυστύχημα στα ναυπηγεία Χαλκίδας – 42χρονος καταπλακώθηκε από σιδερένιες πόρτες