Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της λαίδης Γκαμπριέλ Κίνγκστον, πέθανε σήμερα (27/2) σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η βασιλική οικογένεια. Ο Βρετανός επιχειρηματίας παντρεύτηκε την κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ το 2019. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του Τόμας Κίνγκστον  ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 45 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε το θάνατό του», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα, απέτισαν φόρο τιμής.

Η δήλωσή τους έχει ως εξής: «Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν για να θρηνήσουν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον».

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Εκόνγκ
Επόμενο άρθροΡούτουλας: «Από τη βάφτισή μου έδειξα τι ήθελα να κάνω»