Συνεχίζει να προκαλεί ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, δείχνοντας ότι παραμένει αμετανόητος για το στυγερό έγκλημα στο οποίο προέβη το βράδυ της 1ης Απριλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star ο 39χρονος, αναφέρθηκε στο φονικό μαχαίρι λέγοντας ότι το είχε πάρει απο το σπίτι του, αλλά ισχυρίζεται πως δεν θυμάται να σκότωσε την 28χρονη, ούτε τη στιγμή που της επιτέθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», ανέφερε ο 39χρονος.

Η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση για απόπειρα βιασμού

Ωστόσο τα γεγονότα διαψεύδουν απόλυτα τον 39χρονο δολοφόνο καθώς φαίνεται πως… ξέχασε να αναφέρει στην ανακρίτρια ότι η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση το 2020 για απόπειρα βιασμού.

Επίσης υπάρχουν καταγγελίες από τους συγγενείς της κοπέλας πως απέβαλλε γιατί την ξυλοκόπησε άγρια. Η ανακρίτρια από την πλευρά της έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει. Ο δράστης έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓκέλα για την Παρί κόντρα στην ουραγό
Επόμενο άρθροΑΑΔΕ: Αναρτώνται το βράδυ της Κυριακής τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ