Στο κλειστό γυμναστήριο στο Λουτράκι, εκεί όπου θα διεξαχθεί το final-4 του Κυπέλλου γυναικών βρέθηκε την Πέμπτη (15/02) αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και συναντήθηκε με την οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό την οργάνωση μιας μεγάλης γιορτής του γυναικείου βόλεϊ που θα γίνει το διάστημα 8-10 Μαρτίου (οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα) με την συμμετοχή της περσινής κυπελλούχου ΑΕΚ, του πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Άρη.

Τον συνδιοργανωτή Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θανάσης Παπαθανασίου, ενώ παρεβρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής του κλειστού γυμναστηρίου “Γεώργιος ΓαλανόπουλοςΠαναγιώτης Αργύρης, καθώς και η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου Μάρθα Μυστακίδου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή, τον Εκτελεστικό Διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο μαζί με στελέχη της.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την διεξαγωγή των αγώνων, οργανωτικά και αγωνιστικά με στόχο μία μεγάλη γιορτή που θα αναδείξει το γυναικείο βόλεϊ και την όμορφη πόλη του Λουτρακίου, που έχει γίνει συνώνυμη με την πραγματοποίηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΛαμία: Ξεκίνησε το κομβόι των τρακτέρ για την Αθήνα
Επόμενο άρθροΜπορούμε να ζήσουμε χωρίς PFAS;