Άνω κάτω έκανε το σύστημα ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής έως ότου μεταφερθεί τελικώς με εντολή εισαγγελέα στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τις 17:00 το απόγευμα αποφασίστηκε η μεταφορά του από το Αττικόν Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας, στο Νοσοκομείο Κρατουμένων στις Φυλακές Κορυδαλλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεταφορά του έγινε με ασθενοφόρο και κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Μόλις όμως έφθασε στον Κορυδαλλό λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι, ο γιατρός υποστήριξε ότι δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει καθώς δεν υπάρχει η κατάλληλη υποδομή αλλά και θάλαμος – κελί προκειμένου να κρατηθεί.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η επιστροφή του στο νοσοκομείο «Αττικόν». Ωστόσο, ούτε στο Αττικόν έγινε δεκτός και τελικά, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, στον Πειραιά.

Πλέον αντιμετωπίζεται ως παθολογικό περιστατικό χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία. Όμως εξαιτίας του γεγονότος ότι αποσωληνώθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες χρειάζεται πιο στενή ιατρική παρακολούθηση και με μόνιτορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο Ιράν απειλεί να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ
Επόμενο άρθροΠοινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ