Το μεγάλο… διήμερο έφτασε και στη Θεσσαλία θα απονεμηθεί ο δεύτερος εγχώριος τίτλος της σεζόν 2023/2024 στο βόλεϊ ανδρών, μιας και οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της χώρας θα κοντραριστούν για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ, ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός και ο Μίλωνας των… εκπλήξεων θα “διασταυρώσουν τα ξίφη τους” στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας. Πρώτοι θα πατήσουν το θεσσαλικό τάραφλεξ οι Αθηναίοι και οι Νεοσμυρνιώτες, που θα αναμετρηθούν στον α’ ημιτελικό στις 17:00. Τρεις ώρες αργότερα θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας, ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς.

Οι νικητές θα… κονταροχτυπηθούν 24 ώρες αργότερα, συγκεκριμένα στις 20:15 το Σάββατο (30/3), στο ίδιο γήπεδο. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν απευθείας και αποκλειστικά τόσο από την ΕΡΤ3, όσο και από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-4:

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Α’ Ημιτελικός:

17:00 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων (ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Γραμματείες: Παναγιωτίδου, Τσάβου, Επόπτες: Καλαντζής, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.

Β’ Ημιτελικός:

20:00 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Γραμματείες: Κουμπλή, Τσάβου, Επόπτες: Σταυρίδης, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.

Σάββατο 30 Μαρτίου

20:15 Τελικός (ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΛευτέρης Χαρίτος: Ο φλογερός έρωτας με την Σμαράγδα Αδαμοπούλου μετά τον χωρισμό από την Μαρκέλλα Γιαννάτου
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για το ευρωψηφοδέλτιο