Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Άλλο να είσαι ευγενικός, άλλο να είσαι αγενής και άλλο να είναι επικίνδυνα αναίσθητος. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μία νεαρή οδηγό να έχει την προσοχή της στραμμένη οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που θα έπρεπε και τελικά το πληρώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς να έχουμε περισσότερα στοιχεία από αυτά που μας προσφέρουν τα πλάνα του βίντεο, από το ημίκλειστο καπό και την προσπάθεια του υπαλλήλου να βάλει την ρεζέρβα στο πορτπαγκάζ, υποθέτουμε πως η κοπέλα έχει πάει σε κάποιο πρατήριο βενζίνης ή συνεργείο για έναν έλεγχο π.χ. λάδια και αέρα στα λάστιχα.

Εκείνη μονίμως στο τηλέφωνο να μην δίνει καμία σημασία στον περίγυρο. Ο υπάλληλος ενώ δεν έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του (ημίκλειστο καπό) και την ώρα που βάζει τη ρεζέρβα στο χώρο αποσκευών, νιώθει το αμάξι να κάνει όπισθεν καθώς η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί ότι το αμάξι ακόμα δεν είναι έτοιμο.

Ευτυχώς λογικά φώναξε, η οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητο γρήγορα και βγήκε να δει τι έγινε. Όλα αυτά ενώ ακόμα μιλούσε στο κινητό και η αντίδραση του υπαλλήλου… στο βίντεο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δικαιολογημένος ή όχι;

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της λιθουανικής Νεπτούνας ο Βόβορας
Επόμενο άρθροMVP της 18ης αγωνιστικής η Μάασε