Μετά την αποκάλυψη του Λεωνίδα Βόκολου στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», η ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Σωτήρη Τσιλούλη!

Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, θυμίζουμε, αποκάλυψε σχετικά με τον 29χρονο εξτρέμ, που μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν, πως δεν αγωνίστηκε στην ήττα της ομάδας του με σκορ 3-1 γιατί έχει υπογράψει στην Ένωση. Είπε, συγκεκριμένα, ο Βόκολος: «Ο Τσιλούλης με ενημέρωσε μια μέρα πριν το ματς πως έχει υπογράψει ένα προσύμφωνο με την ΑΕΚ, οπότε καταλαβαίνετε πως δεν γινόταν να αγωνιστεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα αργότερα, λοιπόν, ήρθε η επιβεβαίωση από πλευράς «κιτρινόμαυρων» για την καταρχήν συμφωνία με τον Έλληνα εξτρέμ! Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του «δικεφάλου», «o Τσιλούλης είναι ένας παίκτης, που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μας. Aπό τον Ιανουάριο ενημερώσαμε ως οφείλαμε τη Λαμία ότι θα ανοίγαμε συζητήσεις για ενδεχόμενη συμφωνία μαζί του και από τον Ιανουάριο έχουμε φτάσει σε μία καταρχήν προφορική συμφωνία με τον παίκτη».

Και καταλήγουν, υπογραμμίζοντας: «Μιλάμε από τον περασμένο Ιανουάριο μαζί του, χρονικά δεν έχει συμβεί τίποτα αυτές τις ημέρες».

Πηγή: sport-fm

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓεροβασίλη: Ο Κασσελάκης ξέχασε το καταστατικό – Κάλπες σε ένα μήνα και όχι ιντερνετικά
Επόμενο άρθροΆνετο τρίποντο για τον ΠΑΟΚ