Ο καθηγητής καρδιολογίας μίλησε στην εκπομπή CITIUS ALTIUS FORTIUS, στην Βίκυ Σπύρου και στον Μάκη Τσίλκο για τον τον 8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού, καθώς καλεί τον κόσμο να τρέξει τον αυτισμό και τον τρόπο εκπαίδευσης στα σχολεία για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα.

Αντίστροφη μέτρηση για τον 8ο  Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό, που θα διεξαχθεί  την Κυριακή 7 Απριλίου. Εκατοντάδες δρομείς θα δώσουν ζωντάνια στους δρόμους του Δήμου Παπάγου Χολαργού, τρέχοντας για καλό σκοπό, για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των τμημάτων μπάσκετ «Champs» του ΚΟ Χολαργού, με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, το οποίο μετά από τρία χρόνια λειτουργίας πλέον αριθμεί 4 τμήματα. Ένα πρόγραμμα που προσφέρεται στα παιδιά αυτά εντελώς δωρεάν.

Για τον αγώνα που αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου,  μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στην εκπομπή CITIUS ALTIUS FORTIUS, στην Βίκυ Σπύρου και στον Μάκη Τσίλκο, ο καθηγητής καρδιολογίας, κ. Κώστας Τούτουζας.


ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Αυτοκτόνησε 65χρονος με καραμπίνα στο Λασίθι
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Στον εμπρησμό σπιτιού κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε ζευγάρι στο Καλοχώρι