Συγκλονίζει η δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) στους Αγίους Αναργύρους όπου ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα την πρώην σύντροφό του με μαχαίρι σχεδόν έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η 28χρονη είχε πάει στο Α.Τ, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις βγήκε από το Α.Τ., λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Ο δράστης φέρεται να της είχε στήσει καρτέρι σε κοντινή απόσταση και όταν βρήκε την ευκαιρία της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με καταγγελία που μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN, η 28χρονη είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο σπίτι αλλά δεν υπήρχε περιπολικό.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒουλή: Συνεχίζεται η συζήτηση για την ψήφιση του ν/σ για τη φορολόγηση των πολυεθνικών και την τροπολογία για την Golden Visa
Επόμενο άρθροΈντεκα νεκροί από το ισραηλινό πλήγμα στο προξενικό γραφείο της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό