Τα “σπιρούνια” οδεύουν προς το Champions League, καθώς επικράτησαν της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-1, ενώ οι “μπλε” του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχασαν βαθμούς με την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μένοντας στο 2-2.

Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-1

Η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ (3-3 με την Μπρέντφορντ) και με το 3-1 επί της Νότιγχαμ ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Premier League, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τους “χωριάτες”, μετά την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Το “τρίποντο” στους Λονδρέζους προήλθε από την άμυνα! Δύο παίκτες που παίζουν σε αυτή, ο 22χρονος Ολλανδός, Μίκι Φαν ντε Φεν και ο 24χρονος Ισπανός, Πόρο, μετέτρεψαν το εύθραυστο 1-1 του πρώτου μέρους στο τελικό 3-1, σε διάστημα πέντε λεπτών πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Τσέλσι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-2

Ο Τιάγκο Σίλβα έδωσε προβάδισμα στην Τσέλσι, μόλις στο 11ο λεπτό με τις “λεπίδες” να έχουν απάντηση με τον Μπόουλ στο 32′ κάνοντας το 1-1 και βάζοντας δύσκολα στους παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ.

Με την επανέναρξη οι ευκαιρίες ήταν περισσότερες από πλευράς Τσέλσι, αλλά τίποτα δεν άλλαζε, μέχρι την έλευση του Μαντουέκε που έκανε το 2-1 υπέρ της Τσέλσι. Η Σέφιλντ όμως είχε άλλη μια απάντηση, στις καθυστερήσεις με τον ΜακΜπέρνι να κάνει το 2-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ουκρανική επίθεση στη Ζαπορίζια
Επόμενο άρθροΈνταση μεταξύ Αλμέιδα και Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι των «δικεφάλων»