Εκεί βρίσκονται 12 κολυμβητές-τριες μας, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προπονητικής προετοιμασίας των Εθνικών μας ομάδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών στο Βελιγράδι και βεβαίως τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Το Λιβίνιο είναι ιταλικός δήμος στην Επαρχία του Σόντριο, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας. Βρίσκεται στις Άλπεις, κοντά στα σύνορα με την Ελβετία και είναι ένας από τους δήμους που θα φιλοξενήσουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026.

Είναι οι Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Βασίλης Σοφικίτης, Ελένη Κοντογεώργου, Άννα Ντουντουνάκη, Γεωργία Δαμασιώτη, Δημήτρης Μάρκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κώστας Εγγλεζάκης, Δανιήλ Γιουρτζίδης, Άκης Κυνηγάκης, Κώστας Στάμου.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές, Παναγιώτης Βελέντζας, Τάσος Καράμπελας, Νίκος Φλεριανός, Γιώργος Δαμασιώτης, η φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη ενώ αρχηγός της είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος ΚΟΕ, Σπύρος Γιαννιώτης.

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό προπονητικό κέντρο μέσα στα βουνά. Παρέχει κάθε διευκόλυνση για την όσο το δυνατόν καλύτερη προπόνηση με αίθουσες αποθεραπείας, πισίνες, γυμναστήριο κτλ.//A.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Μπούκερ διέλυσε τους Πέλικανς | Οι Σέλτικς πέρασαν από τη Σάρλοτ
Επόμενο άρθροDavid και Victoria Beckham: Έκαναν πασχαλινές διακοπές στο Μαϊάμι σε yacht αξίας πολλών εκατομμυρίων