Προσκεκλημένος σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού ήταν χθες, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος όμως ενημερώθηκε για την ακύρωση της συμμετοχής του την ώρα που βρισκόταν καθ’ οδόν για το στούντιο, καθώς – όπως του είπαν – στη θέση του θα εμφανιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης, κάτι που εν τέλει δεν συνέβη ποτέ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τσακαλώτος, είχε προσκληθεί, μαζί με άλλους, στον ΑΝΤ1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσακαλώτος ήταν να εμφανιστεί στην εκπομπή «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου η οποία θα προβαλλόταν τα μεσάνυχτα. Η βιντεοσκόπησή της όμως θα γινόταν στις 22:00.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Τσακαλώτος, λίγη ώρα πριν τον ειδοποίησαν ότι ακυρώνεται η παρουσία του στην εκπομπή, γιατί θα δώσει συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης: «Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκοπημένης συζήτησης ενημερώθηκα από το κανάλι ότι το πρόγραμμα αλλάζει γιατί θα παραχωρήσει συνέντευξη ο κύριος Κασσελάκης. Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ήμουν ήδη σαράντα λεπτά στο δρόμο για να φτάσω στο στούντιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Κασσελάκης τελικά δεν παραχώρησε ποτέ την προαναφερόμενη συνέντευξη, αν και η εκπομπή πραγματοποιήθηκε κανονικά. Ο κ. Κασσελάκης για άγνωστο λόγο ακύρωσε την εμφάνισή του στην εκπομπή.

«Καλώς ήρθατε στην έκτακτη Αρένα. Για να είμαι ειλικρινής για άλλα πράγματα είχαμε ετοιμαστεί απόψε. Αλλά επειδή τις τρεις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πάρα πολλά το αλλάξαμε και θα δείτε ότι θα έχουμε και πάρα πολύ καλή παρέα…», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Τελικά, στη συζήτηση συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δελλατόλας και Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασσιμάτη, Νίκος Φαραντούρης και Χρήστος Σπίρτζης. Αρκετά αργότερα στο πάνελ της συζήτησης προστέθηκαν ο Πέτρος Παππάς, ο Διονύσης Καλαματιανός και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η συνάντηση στο Κολωνάκι μετά τα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα
Επόμενο άρθροΓρηγορίου: «Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες» – www.ertsports.gr