Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την κατάκτηση του League Cup από τους “πράσινους” τονίζοντας πως η ομάδα του είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και αποθέωσε τους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου:

«Είναι ένας ακόμα τίτλος που ήρθε στην ομάδα μας έπειτα από έναν δυνατό και δύσκολο αγώνα. Αισθανθήκαμε πίεση και έπρεπε να τα καταφέρουμε έπειτα από το ματς που χάσαμε στο κύπελλο. Αυτή τη νίκη και τον αγώνα που δίνει ο Παναθηναϊκός μέσα από δυσκολίες θέλουμε να τον αφιερώσουμε σε έναν άνθρωπο που έδωσε και αυτός τα πάντα για να επιβιώσει ο Παναθηναϊκός, τον Γιώργο Αλεξανδρή. Δεν παίζουμε μόνοι μας και παίζουμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Άλλοτε θα τα καταφέρουμε άλλοτε όχι. Ποια θα ήταν η ομάδα που σε πέντε ημέρες στο βασικό της ακραίο και στον βασικό της πασαδόρο θα τα κατάφερνε; Το πνεύμα του Παναθηναϊκού είναι να μην τα παρατάει ποτέ. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα. Το πλεονέκτημα έδρας το έχουμε εμείς και το πήραμε πανάξια. Θα συγκρουστούν δύο πολύ δυνατές ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύουμε θα βγούμε νικητές».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΙταλία: Ακτιβιστές αλυσοδέθηκαν μπροστά από τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου
Επόμενο άρθροΟ Κουκμίσης έδωσε το κύπελλο στον ΠΑΟΚ (video)