Ο Άγιαξ είναι έκτος στη βαθμολογία του ολλανδικού πρωταθλήματος και με ελάχιστες ελπίδες να φτάσει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητής της Ελλάδας να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του.

Ο Τζον Φαν Τ’Σχιπ, μιλώντας για τη συντριβή (6-0) από τη Φέγενορντ στο “De Kuip” την Κυριακή (7/4), αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άγιαξ:

«Ήταν απλά απαίσιο. Ήμασταν κατώτεροι, τόσο σωματικά όσο και με τη μπάλα. Δεν ήμασταν στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι με το οποίο όλοι πρέπει να συμφιλιωθούμε. Τέσσερα από τα γκολ ήταν αποκλειστικά δικά μας λάθος», είπε Ολλανδός πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας και συνέχισε:

«Η Φέγενορντ ήταν αρκετά πιεστική, κάτι που μας οδήγησε να κάνουμε αυτά τα λάθη. Οι παίκτες δεν το έκαναν εσκεμμένα, αλλά συνέβη ούτως ή άλλως. Ήταν απλώς ένα λάθος πάνω στο άλλο».

Ο Άγιαξ πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο πίσω με 3-0. Ο Φαν Τ’Σχιπ συμπλήρωσε: «Ήταν απλώς άνδρες εναντίον αγοριών σήμερα (σ.σ. 7/4). Ήταν πέρα ​​για πέρα ​​ντροπιαστικό».

Ο Άγιαξ είναι έκτος στη βαθμολογία με ελάχιστες ελπίδες να φτάσει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚαραμπόλα με επτά οχήματα στη Λεωφόρο Αλίμου
Επόμενο άρθρο«Garbo: Leave Me Alone»: Ντοκιμαντέρ, για την αινιγματική Γκρέτα Γκάρμπο