Τουλάχιστον 6,5 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ αυτή την Κυριακή, μετά από δεκατέσσερα συνεχόμενα τζακ ποτ χωρίς να προκύψει μεγάλος νικητής. Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας και μέσω διαδικτύου στο opaponline.gr, λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.

Κάθε τυχερό 5άρι κερδίζει 100.000 ευρώ

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 6,5 εκατ. ευρώ, όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση της Κυριακής διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεωργία Σοφού, ιδιοκτήτρια τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει αναδείξει 55 τυχερούς 5άρηδες μέχρι σήμερα. Ένας εξ’ αυτών κατέθεσε το τυχερό του δελτίο στο κατάστημα ΟΠΑΠ της Γεωργίας Σοφού, που βρίσκεται στο Περιστέρι. «Ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφεται στο κατάστημά μας, γεγονός που μας έδωσε μεγάλη χαρά. Το τυχερό δελτίο κόστισε 4 ευρώ και ήταν συμπληρωμένο με τυχαίες επιλογές αριθμών», αναφέρει η κα Σοφού.

«Θέμα συζήτησης στο νησί»

Χρήστος Λαγαμτζής, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σύρο

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Λαγαμτζής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην Ερμούπολη Σύρου, υπογραμμίζει: «Ο τυχερός 5άρης που βρέθηκε στο κατάστημα μας αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων του νησιού. Αν και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, μας δίνει μεγάλη χαρά που κάποιος πελάτης μας κέρδισε 100.000 ευρώ, με μόλις 6 ευρώ. Μακάρι να αναδείξουμε και έναν νικητή σε κάποιο μεγάλο τζακ ποτ της πρώτης κατηγορίας».


18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατσουράνης: «Ελπίζω μία ελληνική ομάδα να είναι στον τελικό του Conference»
Επόμενο άρθροeΤαμειακή: Εύχρηστο εργαλείο για τη διασύνδεση ταμειακής και POS από την Τράπεζα Πειραιώς