Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου (30/3) στο «Γ. Καλαφάτης» την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο (31/3, 18:00, Cosmote Sport 2) πολύ σημαντικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για τη 2η αγωνιστική των play off.

Ο Φατίχ Τερίμ έχοντας όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, άφησε εκτός της 22μελούς αποστολής τους Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ούγκο, Λημνιό, ενώ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά μετά από 40 μέρες τον Τιν Γεντβάι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι 100% ετοιμοπόλεμος και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς που άφησε πίσω του και τα δικά του προβλήματα μυϊκών τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν και είναι ξανά διαθέσιμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την 22μελή λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή περιλαμβάνονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπόνηση διεξήχθη υπό το βλέμμα του προέδρου και ιδιοκτήτη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος είχε και σύντομη συνομιλία με τον Φατίχ Τερίμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού
Επόμενο άρθροΤρόμαξε αλλά σοβαρεύτηκε η Τότεναμ | Δεν αλλάζει η Τσέλσι