Ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έρχεται στο προσκήνιο των εξελίξεων με έμμεσο τρόπο, λόγω των δηλώσεων του προέδρου της Πορτογαλικής ομάδας περί συμφωνίας των “ερυθρόλευκων” με σκοπό να καλύψουν το ποσό της ρήτρας που έχει τεθεί για την αγορά του παίκτη.

Συνεχίζεται το σίριαλ της Πόρτο με τον Νταβίντ Κάρμο μετά και τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό. Ο Ανγκολέζος σέντερ μπακ ήρθε στο λιμάνι ως ένας παίκτης που η ομάδα των “δράκων” τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν, αλλά λόγω της σχέσης του με τον προπονητή Σέρτζιο Κονσεϊσάο, πληρώνει την απόφαση του Πορτογάλου προπονητή να μην τον υπολογίζει για την φετινή σεζόν.

Όλοι γνώριζαν πως η ρήτρα που έπρεπε να πληρώσει μια ομάδα για να κάνει δικό της τον Κάρμο είναι απλησίαστη για τα Ελληνικά δεδομένα, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ανγκολέζος ήρθε στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή των “ερυθρόλευκων“. Στο πλαίσιο της εκλογικής καμπάνιας του Πίντο Ντα Κόστα (Πρόεδρος του συλλόγου της Πόρτος), δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πληρώσει την ρήτρα με σκοπό να τον κάνει δικό του. Αυτό μπορεί να είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού προς τους φίλους των “δράκων”, καθώς η Πορτογαλική ομάδα είναι γνωστή για τις πωλήσεις της σε ξένους συλλόγους, έχοντας σκοπό να διαφημίσει τα χρόνια της διοίκησης του και την ουρά που κάνουν οι σύλλογοι για να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Σε όλο αυτό ο Ολυμπιακός δεν έχει απαντήσει και κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, καθώς γνωρίζει την ποιότητα και το νεαρό της ηλικίας του παίκτη και θέλει να παλέψει την περίπτωση, που μπορεί να προσφέρει λύσεις για τα επόμενα χρόνια στους “ερυθρόλευκους”. Πάντως ο ίδιος ο Κάρμο δεν έχει δείξει σημάδια φυγής, δείχνοντας την εκτίμηση του μετά την επική πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, δηλώνοντας πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και εκτιμά πολύ το κλίμα της Ελληνικής ομάδας σε σχέση με αυτά που πέρασε στην Πορτογαλία.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠρόβλημα στην εκτέλεση συνταγών φαρμάκων την Κυριακή 31 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΕρρίκος Ντυνάν: Πρωτοποριακή, μη επεμβατική τεχνική φίστουλας για νεφροπαθείς