Η… βαριά ήττα απ’ τον Βόλο στο “Πανθεσσαλικό” (4-1) έριξε ξανά την Κηφισιά στην προτελευταία θέση των play out της Super League και πλέον ο αυριανός (6/4, 19:30) αγώνα της με τον Αστέρα στην Τρίπολη έχει αποκτήσει χαρακτήρα… τελικού για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Το κλαμπ των βορείων προαστίων θα παραταχθεί χωρίς τους Μάρκο Γκόμπελιτς και Ντούσαν Γιόβαντσιτς (πρόβλημα στον τετρακέφαλο) και Βίκτωρα Κλωναρίδη (ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ εκτός παραμένει ο Αλμπέρτο Μποτία που αναρρώνει από κάταγμα στο χέρι.

Στον αντίποδα, επέστρεψαν στην αποστολή οι Παπασσάβας, Νίνης και Κωνσταντακόπουλος. Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή:

Δείτε την:

Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μάνος Σμπώκος, Ντάριο Τσανάτζια, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος., Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τετέι, Σονατάν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓκουτέρες προς Ισραήλ: «196 εργαζόμενοι σε οργανώσεις αρωγής έχουν σκοτωθεί. Γιατί;»
Επόμενο άρθροΝέα Υόρκη: Η στιγμή του σεισμού από το Άγαλμα της Ελευθερίας