Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης έρχεται στο φως.

Πρόκειται για μια 14χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία, η οποία πριν από πέντε ημέρες γέννησε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανήλικη που ζει στο Ρέθυμνο με τη μητέρα της και τον 56χρονο οικοδόμο πατριό της από τη Ρουμανία, αντιλήφθηκε πριν από λίγο καιρό ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα, με τον έμμηνο κύκλο της.

Μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκε τον γυναικολόγο και διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα ήταν έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο μήνα.

Ο ιδιώτης ιατρός συνέστησε να δεχθεί η ανήλικη φροντίδα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και έτσι έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υπόθεση της ανήλικης, που βρισκόταν στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης ενημερώθηκαν οι αρχές, αλλά και το «Χαμόγελο του Παιδιού», δεδομένης της ηλικίας της.

Από έρευνα των αρχών, τουλάχιστον τρεις άνδρες είχαν συνευρεθεί με τη 14χρονη.

Πρόκειται για έναν 48χρονο οικοδόμο από τη Ρουμανία, έναν 44χρονο λαντζέρη, επίσης, από τη Ρουμανία, ενώ με βάση την κατάθεση του ίδιου του κοριτσιού προκύπτει σεξουαλική επαφή και με τον 56χρονο πατριό της.

Σύμφωνα με την κατάθεση της, που έγινε παρουσία παιδοψυχιάτρου, το κορίτσι συνευρέθηκε με τον 48χρονο οικοδόμο πριν από 9 μήνες.

Με τον 44χρονο λαντζέρη προκύπτουν 4 επαφές εντός του 2022, ενώ αδιευκρίνιστος παραμένει ο χρόνος της επαφής με τον 56χρονο πατριό της.

Και οι τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις με ανήλικη σε βαθμό κακουργήματος.

Το πρωί της Παρασκευής (8/3) αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου, για τις απολογίες τους.

Η σχετική δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ρεθύμνου, εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης τα οποία και εκτελέστηκαν.

Η ανήλικη εξακολουθεί να παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο, ενώ όπως προκύπτει από την κατάθεσή της η αντίληψη που η ίδια διατηρεί για όλες αυτές τις συνευρέσεις είναι ότι δεν είχαν κακοποιητικό χαρακτήρα.

Το νεογνό, το οποίο να σημειωθεί είναι υγιές, παραμένει στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και για την τύχη του θα επιληφθούν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: cretalive

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση στο σπίτι του Κ. Πιερρακάκη – Έριξαν φυλλάδια έξω από το σπίτι του
Επόμενο άρθροΜε κέρδη έκλεισε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης