Την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σε συναυλιακό χώρο σε προάστιο της Μόσχας, με τραγικό απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες, καταδίκασε ο Νίκος Δένδιας.

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Άμυνας τόνισε: «Η επίθεση σε χώρο συναυλιών στη Μόσχα και οι ειδεχθείς εικόνες από αυτήν, προκαλούν την ανεπιφύλακτη καταδίκη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, που προκαλεί αποτροπιασμό στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και με τους τραυματίες, που δίνουν μάχη για τη ζωή τους» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «X» ο Δημήτρης Μάντζος βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος ΚΤΕ Εξωτερικών ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

ΣΥΡΙΖΑ: Αποτροπιασμός και βαθιά οδύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Τον αποτροπιασμό του και την βαθιά του οδύνη για την χθεσινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες βάρβαρες ενέργειες, που βυθίζουν ακόμη περισσότερο την ευρύτερη περιοχή στο φόβο, την απόγνωση και την αστάθεια και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον ρωσικό λαό και στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών», αναφέρει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας αποτελεί πρωταρχικής σημασίας ζήτημα για όλη την διεθνή κοινότητα, η οποία οφείλει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην αναζωπυρωθεί ο εφιάλτης του εξτρεμισμού και της τυφλής βίας».



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροF1: Μια από τα ίδια- Ο Max Verstappen κέρδισε την Pole Position και ξεκινάει πρώτος στο 3ο Grand Prix στο Albert Park στην Αυστραλία
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν 11 άτομα για το μακελειό στη Μόσχα – Οι 4 συμμετείχαν στην τρομοκρατική επίθεση