Χωρίς τον Κέβιν Χουέρτερ θα πορευθούν οι Σακραμέντο Κινγκς στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, λόγω του τραυματισμού του στον αριστερό ώμο, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός της ομάδας, Μάικ Μπράουν.

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο, προκειμένου να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη στις 18 Μαρτίου και τον αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις. Σε ντράιβ του προς το καλάθι και αφού ήρθε σε επαφή με τον Ντέσμοντ Μπέιν, ο Χουέρτερ υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό ώμο, με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια των «βασιλιάδων».

Ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος διάγει την έκτη σεζόν της καριέρας του στο NBA (και δεύτερη στο Σακραμέντο, ύστερα από μια τετραετία στους Ατλάντα Χοκς), έχει φέτος μέσο όρο 10.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ, ενώ έχει συμπεριληφθεί στην αρχική πεντάδα των Κινγκς σε 59 παιχνίδια. Την περυσινή αγωνιστική περίοδο είχε μέσο όρο 15.2 πόντους ανά αγώνα με ποσοστό ευστοχίας 40.2% στα τρίποντα.

Πάντως, ο Μπράουν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Χουέρτερ να επιστρέψει φέτος στη δράση, εάν οι Κινγκς προχωρήσουν… μακριά στα πλέι οφ. Τη θέση του στην αρχική πεντάδα θα πάρει ο 24χρονος Κίον Έλις, ο οποίος, στη δεύτερη σεζόν του στο NBA, έχει φέτος μέσο όρο 4.4 πόντους σε κάτι παραπάνω από 15 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροDeus Ex Machina: μπορούμε να αποκτήσουμε μια, σε δημοπρασία
Επόμενο άρθροΤαχύπλοο με μετανάστες εντοπίστηκε νοτιοανατολικά της Χίου