Με 14 γκολ κι εννέα ασίστ σε 36 εμφανίσεις με την Μίλαν, ο 37χρονος Ολιβιέ Ζιρού, αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για τους «ροσονέρι».

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο του Μιλάνου, ο έμπειρος επιθετικός, δεν θα δυσκολευθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οπως μάλιστα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι «πύλες» του MLS είναι… ορθάνοικτες για τον Ζιρού. Μάλιστα η αμερικανική ιστοσελίδα «The Athletic», επιβεβαιώνει την είδηση, καθώς αποκαλύπτει ότι ο κορυφαίος επιθετικός θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, μόλις λήξει το συμβόλαιο του με την Μίλαν.

Το σχετικό άρθρο προχωρά ακόμη περισσότερο, καθώς ο συντάκτης υποστηρίζει ότι οι διοικούντες την Λος Άντζελες FC βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ στην Ιστορία της εθνικής Γαλλίας.

Ενα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο σύλλογος του Λος Αντζελες, είναι το γεγονός ότι στην ομάδα αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του Ζιρού και πρώην διεθνής τερματοφύλακας, Ούγκο Γιορίς, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧρ. Βενέτης: Δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η αναβάθμιση του ΕΣΥ
Επόμενο άρθροΟι ΗΠΑ καλούν το Ισραήλ να βρει εναλλακτική λύση στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα