Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει αποφασίσει να φύγει από την Αλ Χιλάλ το καλοκαίρι και εξετάζει διάφορες προτάσεις, μια από τις οποίες είναι να επιστρέψει στη χώρα του και να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σάντος.

Ο Νεϊμάρ θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην αφετηρία της καριέρας του και στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Σάντος.

Η παρουσία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ μάλιστα στο ματς της αγαπημένης του ομάδας με την Κορίνθιανς, όπου φορούσε ένα μπλουζάκι της Σάντος, φούντωσε τη φημολογία για τη μεταγραφή του. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μαρσέλο Τεϊσέιρα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “Mundo Deportivo”, είναι σίγουρος πως αν όχι το καλοκαίρι, ο διάσημος άσος θα κλείσει την καριέρα του από την ομάδα που καταξιώθηκε.

Ο Νεϊμάρ, που έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έως τον Ιούνιο του 2025, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση της “Σελεσάο” με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εντάχθηκε στην Αλ Χιλάλ τον Αύγουστο του 2023, αλλά ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε μόνο πέντε παιχνίδια. Τώρα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και προσπαθεί να βρει ρυθμό μετά τη χειρουργική επέμβαση.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ στο Νοσοκομείο Βόλου
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στο Λιμενικό για άνδρα μέσα στην θάλασσα μεταξύ Περάματος και Σαλαμίνας