Εικόνες που αμαυρώνουν τη σημερινή μεγάλη μέρα της επετείου της Εθνικής παλιγγενεσίας, αντίκρισαν αρκετοί πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

Στη γωνία των οδών Ασκληπιού και Πανεπιστημίου, μπροστά από το κτήριο της  βιβλιοθήκης στα Προπύλαια, αναγνώστης της «Ζούγκλας» κατέγραψε εικόνες ντροπής, που δεν μας τιμούν ως πολίτες. Δεκάδες χρησιμοποιημένες σύριγγες από χρήση ναρκωτικών, σκορπισμένες στο έδαφος, μαζί με πακέτα από τσιγάρα, και δεκάδες άλλα σκουπίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις εικόνες αυτές δυστυχώς είδαν και πολλά μικρά παιδιά, που εύλογα ρωτούσαν τους γονείς τους, με τους τελευταίους να προβληματίζονται σοβαρά τι να τους απαντήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλήθεια κανείς από τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, δεν αντιλήφθηκε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση; Όλα αυτά τα απορρίμματα που δυστυχώς «στόλισαν» το κέντρο των Αθηνών, ανήμερα της εθνικής επετείου δεν θα έπρεπε να έχουν μαζευτεί εγκαίρως;

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠήλιος Γούσης: Ποιος ήταν ο προδότης του 1821
Επόμενο άρθροΗ συγκάλυψη UFO του Ουίνστον Τσόρτσιλ ως αποχαρακτηρισμένα «αρχεία X» δείχνει τους φόβους του πρώην πρωθυπουργού για διαρροές – ΠΕΡΙΕΡΓΑ