Ο Αντρέι Ρούμπλεφ έδωσε «μάχη» με έναν ιό και ένα πρόβλημα στο πόδι για να νικήσει 4-6, 7-5, 7-5 τον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και να κατακτήσει το τρόπαιο στο Όπεν της Μαδρίτης, ωστόσο ο Ρώσος αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στο νοσοκομείο, σε μια προσπάθεια να αναρρώσει πλήρως.

Ο 26χρονος τενίστας, ο οποίος αντιμετώπισε θέματα υγείας στη διάρκεια του τουρνουά, κατέκτησε τον δεύτερο επιπέδου Masters 1000 τίτλο του σε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ακόμα άρρωστος και αύριο νομίζω ότι θα επιστρέψω στο νοσοκομείο για έναν πλήρη έλεγχο, προκειμένου να μάθω ακριβώς τι συμβαίνει» δήλωσε ο Ρούμπλεφ σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Είμαι άρρωστος για οχτώ ή εννέα μέρες τώρα, δεν είναι φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα δεν βελτιώνομαι, κάτι που είναι περίεργο, γιατί συνήθως αρρωσταίνω για δύο ή τρεις μέρες το πολύ και ίσως έχω πυρετό, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω τόσο άσχημα».

Ο Ρούμπλεφ πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να του χορηγηθεί αναισθητικό για να παίξει στον τελικό. «Μου έβαλαν αναισθητικό στο δάχτυλο στο πόδι, γιατί κάπως υπέστη φλεγμονή και άρχισε να πρήζεται και η πίεση άρχισε να είναι στο κόκκαλο και δεν μπορώ να βάλω ούτε το παπούτσι μου. Η αίσθηση ήταν παρόμοια με κάταγμα, οπότε έβαλαν αναισθητικό για να μην το αισθάνομαι και τουλάχιστον να μπορώ να παίξω χωρίς να το σκέφτομαι» τόνισε, για να καταλήξει λέγοντας ανάμεσα σε άλλα: «Τώρα νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να προσπαθήσω να ανακάμψω και να είμαι έτοιμος για το τουρνουά της Ρώμης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Μακρόν τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής ισότιμων κανόνων στο εμπόριο ενώπιον του Σι Τζινπίνγκ
Επόμενο άρθροΦρ. Μερτς: Το CDU είναι έτοιμο να αναλάβει την κυβερνητική ευθύνη για τη Γερμανία