Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (1/4) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου αφήνουν πίσω τους τη νίκη επί της Λαμίας (3-1) και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 3/4, 19:00 – “Γεώργιος Καραϊσκάκης”), για την 3η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Όσοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Το ευχάριστο για τον 55χρονο Έλληνα τεχνικό είναι πως δεν προέκυψαν νέα προβλήματα ενώ περιμένει τους Φραν Βέλεθ (ενοχλήσεις) και Άλβαρο Ζαμόρα (επέστρεψε αργά από τις υποχρεώσεις με την Κόστα Ρίκα) να τίθενται και πάλι στη διάθεσή του.

Την Τρίτη (2/4), με την προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι στο “Δασυγένειο” ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη κι εν συνεχεία η αποστολή θα “πετάξει” από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με προορισμό την Αθήνα για το ματς στο Φάληρο.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (7/4, 19:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 15 μέχρι και 100 ευρώ.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροH Formula 1 (Liberty Media) ανακοίνωσε την εξαγορά του MotoGP
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Οφθαλμίατρος απέκρυψε εισοδήματα ύψους 161.000 ευρώ αγοράζοντας 23 πανάκριβα ρολόγια