Οι “ερυθρόλευκοι” κράτησαν το απόλυτο στο επίπεδο των νικητών της Α1 Πόλο ανδρών, με το βλέμμα καρφωμένο στην αναμέτρηση με την Μπρέσια για το Champions League.

Απτόητος ο Ολυμπιακός διατήρησε το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία (57 β.). Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 15-6 επί του Υδραϊκού, στην έδρα του τελευταίου στον Άλιμο, το Σάββατο (30/3) το μεσημέρι, για την 5η αγωνιστική του G1 της Β’ φάσης.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν επικράτησε άνετα και σε ρυθμούς ρελαντί, καθώς στρέφει πλέον το βλέμμα στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, αυτό κόντρα στην Μπρέσια, την Τετάρτη 3 Απριλίου στην Ιταλία, για την 3η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League. Ο Υδραϊκός παρέμεινε στους 22 βαθμούς.

Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τάκης Δήμου (φωτο) με 5 γκολ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-15

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-6, 2-3, 2-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 2, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 2, Δήμου Δ. 5, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Βόσικας, Γιαννέλλης Π.

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑστυνομικοί συνελήφθησαν για…. ληστεία στο κέντρο της Αθήνας!
Επόμενο άρθροSuper League 2: Ματσάρα στο Σεραφείδειο, στο 3-3 η ΑΕΚ Β’ με την ΑΕΛ