Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι εμφανίσεις του μόνο καλές δεν είναι.

Ο 28χρονος Άγγλος διεθνής μέσος, που εντάχθηκε στο δυναμικό των “Πολιτών” το καλοκαίρι του 2022 από τη Λιντς έναντι 50 εκατ. ευρώ, δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Κάλβιν Φίλιπς δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είχε μόλις έξι συμμετοχές ως βασικός σε 18 μήνες και παραχωρήθηκε με δανεισμό έξι μηνών στη Γουέστ Χαμ τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο διεθνής άσος, που έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβολαίου με τους πρωταθλητές Αγγλίας, συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα των “σφυριών”, ελπίζοντας πως θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα του, αλλά δεν έχει πείσει τον Ντέιβιντ Μόγιες και στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην ομάδα του.

Δεν θα μείνει στο Μάντσεστερ όμως, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Γκουαρδιόλα και σύμφωνα με την εφημερίδα “Sun” το καλοκαίρι θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε, τη Λιντς, η οποία παλεύει για την επιστροφή της στην Premier League και έχει αποφασίσει να προσφέρει 35 εκατ. ευρώ για να πάρει πίσω τα δικαιώματα του από τη Σίτι.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗράκλειο: Συνελήφθη 26χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μια 22χρονη
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων – Κατασχέθηκαν περισσότερα από 4.800 λαθραία καπνικά προϊόντα