Στα Δικαστήρια του Βόλου θα βρεθεί σήμερα, για μια ακόμη φορά, η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως συνήγορος υπεράσπισης δύο πολιτών (μέλη της Κίνησης Πολιτών για το Νερό), οι οποίοι είχαν μηνυθεί από την Δημοτική Αρχή Βόλου για παράνομη βία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στον Βόλο το 2017, με αφορμή το θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού.

Η εν λόγω δίκη έχει λάβει πολλές αναβολές και διακοπές, με τελευταία, στις 22 Απριλίου 2024, η οποία χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερη ένταση και κατά την οποία, η κ. Κωνσταντοπούλου μήνυσε την πρόεδρο της έδρας για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, υποστηρίζοντας ότι δείχνει μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ της Δημοτικής Αρχής.

Η στάση της κ. Κωνσταντοπούλου στην δίκη αυτή προκάλεσε την παρέμβαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που σε ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για “αντιθεσμική και αντιδικονομική συμπεριφορά και ενέργειες που αποσκοπούν να μετατρέψουν τις δικαστικές αίθουσες σε πεδίο επικοινωνιακού σόου”

Στο μεταξύ, η κ. Κωνσταντοπούλου σε δήλωσή της αναφέρει ότι “εδώ και πολλά χρόνια υπερασπίζεται τους πολίτες του Βόλου και του Πηλίου που αγωνίζονται για τα αυτονόητα δικαιώματα τους απέναντι στην αλαζονεία και την διαπλοκή της Δημοτικής Αρχής Μπέου και δεν θα υποχωρήσει μέχρι την τελική δικαίωση”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤουρνουά Ρώμης: Αποκλείστηκε στο διπλό ο Τσιτσιπάς
Επόμενο άρθροΤην Τρίτη η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου