Μια λόγχη, στρατιωτικού τύπου, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που το πρωί πήγαν στην πολυκατοικία της οδού Ξανθίππης και αυτό φαίνεται ότι είναι το φονικό όπλο με το οποίο… τελείωσε η φιλία των δυο αντρών, ηλικίας 60 και 62 ετών. Ωστόσο, η υπόθεση έχει και άλλα στοιχεία που μέχρι να υποβληθεί η δικογραφία στην Εισαγγελία μπορεί να αλλάξουν τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, από την εξέταση που έκανε η ιατροδικαστής στο 60χρονο θύμα στο σημείο της δολοφονίας, μακροσκοπικά, δεν διαπιστώθηκαν τραύματα από μαχαίρι παρά μόνο ένα χτύπημα στο κεφάλι.

«Αν αυτό επαληθευτεί και από την εξέταση στο νεκροτομείο, τότε ο θάνατος του δεν θα οφείλεται σε μαχαιριές ή σε σπασμένο τζάμι, που ούτως ή άλλως δεν εντοπίσαμε και στην αυτοψία που κάναμε. Ενδεχομένως κάτι να έγινε σε μια προσπάθεια του τραυματία να απωθήσει τον δράστη ή κατά την διάρκεια καβγά και τότε να έγινε το κακό» λέει αστυνομικός της Ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι δυο άντρες είχαν βγει έξω να διασκεδάσουν και είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι ενός εκ των δυο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να καταλήξει ο 60χρονος νεκρός και ο 62χρονος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με τουλάχιστον δυο τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα. Όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να δώσει την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στα σκαλιά της πολυκατοικίας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροLive Streaming: Μίλωνας – Φοίνικας Σύρου
Επόμενο άρθροΚηφισιά: Χειρουργήθηκε ο Μποτία – Zougla