ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ*ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπροστά τους ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ραντεβού στην Ουγγαρία και είναι έτοιμοι για την κρίσιμη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος (22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), θέλοντας να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει στους “16” του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του τη νίκη με την Φερεντσβάρος στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και το εμφατικό διπλό στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται προκειμένου να περάσουν και από την… καυτή “Groupama Arena” και να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το δυναμικό ξεκίνημα των “ερυθρολεύκων” με σερί νικών στην εποχή Μεντιλίμπαρ, ψάχνει συνέχεια επί ουγγρικού εδάφους, στην πόλη όπου ο Βάσκος τεχνικός κατέκτησε την περσινή σεζόν το Europa League, όντας προπονητής της Σεβίλλης, η οποία μοιάζει με τον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα.

Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον κρίσιμο αγώνα με την Φερεντσβάρος το βράδυ της Τετάρτης (21/2), όταν και πήρε… γεύση από την “Groupama Arena”, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πλάνα του επί ουγγρικού εδάφους, προπονώντας τους παίκτες του στη Βουδαπέστη.

«Στο πρώτο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο. Η Φερεντσβάρος ήταν καλύτερη και μας πίεσε να παίξουμε πολύ στην περιοχή μας. Αύριο θα πρέπει να μπούμε καλύτερα. Αν το κάνουμε αυτό, αν πιέσουμε πιο ψηλά τον αντίπαλο και τον υποχρεώσουμε να πάμε στο δικό μας παιχνίδι, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τη Φερεντσβάρος. Αν όμως μας κλείσουν, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για μας. Ως προπονητής μού αρέσει να πιέζουμε ψηλά και όχι να αμυνόμαστε πολύ πίσω. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να πιέσουμε στο μισό του αντιπάλου και να είμαστε αυτοί που θα έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Όποιος προπονητής θέλει να με ακολουθήσει, θα πρέπει να πιέζει ψηλά. Όλοι όμως είναι καλοί παίκτες και προσαρμόζονται. Μου αρέσει πώς ανταποκρίνονται ως τώρα. Θέλω ακόμη και η άμυνα να γίνεται ψηλά. Το ευχάριστο είναι πως και με διαφορετικές επιλογές παικτών στα τελευταία ματς, όλοι ανταποκρίθηκαν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού.

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση
Επόμενο άρθροΕπιστρέφουν στα μπλόκα οι αγρότες – Αποφασίζουν την Πέμπτη για το μέλλον των κινητοποιήσεων