Ο “Δικέφαλος του Βορρά” επιβλήθηκε πάλι επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τη φορά στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 14-13 (κανονικός αγώνας 10-10, πέναλτι 4-3), στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των προημιτελικών των Play Off, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, έκανε το 2-0 στις νίκες και πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει στα ημιτελικά των Play Off για τις θέσεις 1η-4η, με μειονέκτημα έδρας, κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, διεκδικώντας πρόκριση στους τελικούς. Ο Απόλλων Σμύρνης, από την πλευρά του, θα παίξει για τις θέσεις 5η-8η και στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διαδικασίας θα αντιμετωπίσει, με πλεονέκτημα έδρας, τον ΓΣ Περιστερίου.

Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί και με τρία γκολ, ο Απόλλων ισοφάρισε στο τελικό 10-10 με τον Γαρδίκα και έστειλε τις δυο ομάδες στα πέναλτι. Εκεί ήρωας για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας Χάρης Αϊβαλιώτης (που αντικατέστησε τον Σιορδίλη), ο οποίος απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι του Μανώλη Σολανάκη.//ΔΜ

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 14-13 (κ.α. 10-10, πέν. 4-3)

Οκτάλεπτα: 5-4, 3-2, 2-1, 0-3, πέν. 4-3.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 3, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος, Κεχαλάρης Ι. 3, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 2, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 3, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Προχωρούν οι διαδικασίες για την κρατική αρωγή – 4.883 αιτήματα έχουν υποβληθεί από τη Μαγνησία
Επόμενο άρθροΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση