Πανέτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός καθώς με εξαίρεση τον Έλληνα χαφ, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ, ενώ προβληματίζει η κόπωση των διεθνών. 

Στην προπόνηση της Πέμπτης (28/3) θα είναι άπαντες παρόντες καθώς θα είναι η πρώτη με όλους τους διεθνείς στο Ρέντη μετά την επιστροφή και του Ελ Κααμπί.

Θεωρείται απίθανο ο Αλεξανδρόπουλος να προλάβει το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ καθώς υποφέρει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση. Τραυματισμός που τον έχει αφήσει εκτός περίπου ενάμιση μήνα. Αντίθετα, διεκδικεί θέση στην 20άδα ο Ζέλσον Μάρτινς ο οποίος είναι 100% έτοιμος από ιατρικής πλευράς αλλά η απουσία του από τις 28 Φεβρουαρίου που υπέστη θλάση, τον έχει αφήσει πίσω στο αγωνιστικό κομμάτι και η περίπτωση του θα εξεταστεί παραμονή του ντέρμπι.

Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ εξετάζεται σοβαρά και η κόπωση ορισμένων διεθνών όπως για παράδειγμα του Γιώργου Μασούρα ο οποίος έπαιξε 210 λεπτά με την εθνική μας ομάδα απέναντι σε Καζακστάν και Γεωργία και είναι λογικό να είναι από τους πλέον καταπονημένους διεθνείς.

Αντίθετα, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του Πασχαλάκη στην εστία του Ολυμπιακού, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ώμο, γι’ αυτό και ο έμπειρος τερματοφύλακας αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Κυριακάτικου αγώνα.

Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων που αφορά τον αγώνα κόντρα στον Άρη (3/4) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τις τιμές να είναι 10 ,15,20, 30,40, 50, 100 (VIP) & 150 (VVIP).

Επίσης με αφορμή το φάιναλ-φόρ των Νέων, ο Ολυμπιακός θα πάρει 500 εισιτήρια για το παιχνίδι που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας και οι ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο για το Youth League.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜ. Βορίδης: Αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει ό,τι μπορεί, από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να μην συγκαλυφθεί τίποτε
Επόμενο άρθροΗ QJ πρωτοπορεί με v-twin μονοκύλινδρο κινητήρα!