Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μια ομάδα από τουλάχιστον τρεις BMW διασχίζει την κίνηση σε έναν αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας της Νέας Υόρκης με επικίνδυνα υψηλές ταχύτητες. Σίγουρα κάποιος που θα έβλεπε τις εικόνες θα σκεφτόταν πως πρόκειται για κάποιο βιντεοπαιχνίδι μιας και οι σφήνες είναι οριακές και ασύλληπτα επικίνδυνες, όμως δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι κι αν το όριο ταχύτητας του δρόμου είναι στα 80χλμ./ώρα. Τι κι αν η κίνηση αυξάνεται σημαντικά. Τίποτα δεν τους αποτρέπει από το να συνεχίσουν την απερίσκεπτη συμπεριφορά τους με υψηλές ταχύτητες, μέχρι που φυσικά ήρθε η ώρα του ατυχήματος.

Το M4 της ομάδας στρίβει απότομα προς τα δεξιά στην άκρη του δρόμου για να προσπεράσει ένα όχημα, φαίνεται όμως πως πατώντας στη ΛΕΑ, το όχημα έχασε την πρόσφυση και αρχίζει να γλιστράει δυνατά προς τα αριστερά. Εκεί, χτυπάει ένα Honda CR-V στην πρώτη λωρίδα πριν προσπεράσει το αυτοκίνητο και χτυπήσει στο τσιμεντένιο φράγμα, όπου και ακινητοποιείται.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου της κύριας κάμερας (παρατηρήστε πώς στριμώχνεται ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα στις λωρίδες τους στα 6:03 λεπτά) που οδηγεί πίσω από το M4 φαίνεται κάπως σοκαρισμένος που κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί.  Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται ότι τα αυτοκίνητα αυτά δεν έχουν κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας τοποθετημένες στο πίσω μέρος και ίσως αυτός είναι ο λόγος που κανένας από αυτούς δεν έχει συλληφθεί ή τα αυτοκίνητά τους δεν έχουν κατασχεθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι εδώ: αυτοί οι οδηγοί διαθέτουν αναμφίβολα ικανότητες που ξεπερνούν εκείνες του μέσου οδηγού. Σίγουρα, μπορεί να έχουν ταλέντο, αλλά ο κίνδυνος που επιβάλλουν στους άλλους είναι εντελώς ανόητος και εγκληματικός.

Όποιος νομίζει ότι είναι φοβερός πίσω από το τιμόνι, υπάρχει χρόνος και χώρος για όλα- ας διοχετεύσει αυτό το ταλέντο σε μια πίστα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΆρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αποκάλυψε ότι έβαλε βηματοδότη -«Έγινα λίγο παραπάνω μηχανή»
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εξακολουθεί να ποιεί την νήσσαν»