Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αρχίζοντας τη μίνι προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (28/2, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι “κίτρινοι” χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Βόλο (2-0) έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις συναρμογής, ταχύτητες και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ. Εντός της ημέρας θα φανεί η κατάσταση του Φραν Βέλεθ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι.

Την Τρίτη (27/2), οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου θα προπονηθούν το μεσημέρι στο “Δασυγένειο” και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει σίγουρα ο Κίκε Σαβέριο που έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ (3/3, 19:30) και τον Παναιτωλικό (6/3, 19:00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αντίστοιχα. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 15 έως και 75 ευρώ.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕΑΕΕ: Στα 17,4 δισ ευρώ το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο των ασφαλιστικών εταιρειών
Επόμενο άρθροΒίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Ο δράστης κυκλοφορούσε με την καραμπίνα στο χέρι