Ο μπακ του Παναθηναϊκού σχολίασε την συγκλονιστική πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σε βάρος του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ίσως ήταν και… γραφτό να περάσουν οι “πράσινοι”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κώτσιρας στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ίσως ήταν να περάσουμε, όπως κρίθηκε το παιχνίδι, με το σημείο που σκοράραμε και πώς εξελίχθηκαν τα πέναλτι. Στα πέναλτι όλα είναι πιθανά. Αξίζουν συγχαρητήρια στον τερματοφύλακά μας. Αυτή η πρόκριση θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε, παρότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάναμε πολλά λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν ήμασταν σε καλή βραδιά αρκετοί παίκτες, όμως το παλέψαμε και πήγαμε το ματς στα πέναλτι με το γκολ του Δημήτρη. Αν δεν τα παρατάς ως το τέλος, θα δικαιωθείς.

Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε για ένα τρόπαιο στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο, δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό.

Όπου μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προχωράμε για το καλό της ομάδας και τους στόχους που έχουμε θέσει.

Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Μπάμπα, να είναι καλά και να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα υγιής».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου: Τιμητική Χρυσή Άρκτος στον Μάρτιν Σκορσέζε
Επόμενο άρθροΑγρότες Σαρδηνίας: Ζητήσαμε από τη Μελόνι να μας συναντήσει, αλλά δεν λάβαμε απάντηση