Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που παρουσιάζει την στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, από τον 39χρονο δράστη και πρώην σύντροφό της.

Στο βίντεο με τη δολοφονία της, αποτυπώνεται καρέ – καρέ η στιγμή που η 28χρονη κοπέλα προσπαθεί να βρει προστασία στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνει, να αποφύγει το απευκταίο.  Λίγο αργότερα πέφτει νεκρή έχοντας δεχθεί 5 μαχαιριές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βγαίνοντας από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων, η άτυχη Κυριακή φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση λέγοντας ότι κινδυνεύει.

Λίγο αργότερα στην εικόνα εμφανίζεται και ο 39χρονος δράστης. Η κοπέλα τον βλέπει, γυρίζει αμέσως για να μπει στο τμήμα προκειμένου να προστατευθεί. Τότε ο δράστης τρέχει και αρχίζει να την μαχαιρώνει, χτυπώντας τη πέντε φορές. Δευτερόλεπτα αργότερα, η άτυχη Κυριακή πέφτει, δίπλα στο φυλάκιο του φρουρού, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑντικαθίσταται ο διοικητής του Α.Τ. Αγ. Αναργύρων – Απομακρύνθηκε ο αστυνομικός που ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμεντα
Επόμενο άρθροΜε Ζίβκοβιτς και Ντεσπόντοφ η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ