Αδυναμία στα αυτοκίνητα και στις μεγάλες ταχύτητες είχε ο 27χρονος Νίκος Σταμπέλο Γεωργίου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 9 Απριλίου, έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Ο αδικοχαμένος 27χρονος διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση με τον πατέρα του, με βυτία εκκενώσεως βόθρων στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, η 22χρονη, που επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου τη μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Στις 23:30 της Δευτέρας, 8 Απριλίου, μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαιναν ο 27χρονος Νίκος και η 22χρονη και εκινείτο στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου, διαλύοντας την και έπειτα σε κολώνα της ΔΕΗ, την οποία και ξήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 27χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και την 22χρονη σοβαρά τραυματισμένη, η οποία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της Τροχαίας για τα αίτια του δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠόρτερ Τζούνιορ στην ΕΡΤ: «Θα… ξεσκουριάσω σύντομα» (video)
Επόμενο άρθροΤο SUV της Toyota όπου το πίσω παρμπρίζ ανοίγει