Βίντεο – φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης – Γιώργος Δαγαλάκης 

Φοιτητές και εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις σήμερα (22/02) κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων με νέο συλλαλητήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκέντρωση έγινε στα Προπύλαια και ακολουθεί αυτή την ώρα πορεία προς το Σύνταγμα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

«Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ομόφωνα στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην φοιτητική/πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 12 στα Προπύλαια (και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα). Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30)».

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών την Πέμπτη 22/02 στις 12 στα Προπύλαια (και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα).

Για το λόγο αυτό προκηρύσσουμε στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη της βάρδιας».

Στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, το σημείο συνάντησης είναι στην Καμάρα, ενώ κινητοποιήσεις διοργανώνουν Φοιτητικοί Σύλλογοι και σε άλλες πόλεις της χώρας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 300.000.000 άτομα παγκοσμίως ζουν με μια σπάνια πάθηση
Επόμενο άρθρο ΕΠΟ: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Μπαλτάκος