Η Σκιάθος νησί, που βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος, ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Σποράδων και αποτελεί έναν από τους προορισμούς με επισκεψιμότητα όλο το χρόνο.

Ο δημοσιογράφος από το skiathoslive.gr, Νίκος Τζούμας μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για την τουριστική κίνηση που είχε το νησί κατά την πασχαλινή περίοδο, αλλά και για αυτή που αναμένεται το καλοκαίρι, ενώ όπως είπε οι επιχειρηματίες είναι αισιόδοξοι για τη θερινή σεζόν.

«Κατά τη διάρκεια του Πάσχα, είχαμε πληρότητα που έφτανε στο 78% σε ξενοδοχειακές μονάδες εντός και εκτός της χώρας του νησιού. Οι περισσότερες επιχειρήσεις ήδη λειτουργούν κανονικά και άλλες ανοίγουν μετά τις 20 Μαΐου. Οι επιχειρηματίες είναι πολύ αισιόδοξοι και αυτή την αισιοδοξία την έχουν εκλάβει από τις πρώτες πτήσεις που έρχονται γεμάτες. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η κύρια χώρα που θα λέγαμε ότι «θρέφει» τη Σκιάθο, ενώ αυτή τη βδομάδα θα έρθουν τουρίστες από χώρες της Σκανδιναβίας, θα έχουμε Ιταλούς σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και η γερμανική αγορά αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Σκιάθο», όπως ανέφερε ο κ.Τζούμας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜυστράς: Ο διάκοσμος στο Παλάτι και στον Ναό της Οδηγήτριας
Επόμενο άρθροΓκαρμπαχόσα: «Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί συμβιβασμός μεταξύ FIBA και Euroleague»